Manja slova Veća slova RSS
>

Radionica o pisanju projekata – RISE: Međunarodna mobilnost istraživača i inovatora

Radionica o pisanju projekata – RISE: Međunarodna mobilnost istraživača i inovatora
Datum objave: 26.02.2019 15:25 | Autor: Ministarstvo nauke

Ispis Štampaj stranicu


Univerzitet Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom nauke i projektom „Net4Mobiltiy+“ organizuje jednodnevnu radionicu za pisanje projekata iz konkursa pod oznakom RISE (Research and Innovation Staff Exchange), iz programa Akcije Marija Sklodovska Kiri – Horizont 2020.

Radionica će biti održana u Zelenoj sali, u Rektoratu Univerziteta Crne Gore, 6. marta 2019. godine. Voditelji su iskusni treneri i MSCA nacionalne kontakt osobe iz Mađarske, Turske i Hrvatske.
Prisutni će moći detaljno da se upoznaju sa strukturom aplikacije, njenim djelovima koji se odnose na izvrnost, uticaj i implementaciju, kako bi pripremili što kvalitetnije projektne prijave. Agenda događaja dostupna je ovdje.

Molimo vas da se registrujete putem Google formulara dostupnog ovdje.
Program „RISE“ realizuje se u okviru Marija Sklodovska Kiri Akcija, a podrazumijeva kratkoročne, međunarodne mobilnosti naučno-istraživačkog osoblja, između akademskih instituticija i organizacija iz privrede. Program je dio Okvirnog programa Evropske unije za istraživanje i inovacije – Horizont 2020. Ovogodišnji poziv otvoren je do 2. aprila.