Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Свјетска банка покренула бесплатни програм за јачање капацитета компанија у раној фази развоја у земљама Западног Балкана

Свјетска банка покренула бесплатни програм за јачање капацитета компанија у раној фази развоја у земљама Западног Балкана
Датум објаве: 30.09.2020 10:51 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Свјетска банка је покренула бесплатни програм “ПоwерУП: Јачање капацитета компанија у раној фази развоја у земљама Западног Балкана“ за више од 200 компанија које финансира Европска унија у оквиру Програма за развој и иновације правних лица Западног Балкана (WБ ЕДИФ) и имплементира Делоитте.

Ријеч је о програму који је намијењен микро, малим и средњим правним лицима и старт-уп компанијама које су у потрази за новим начинима повећања базе клијената, унапређењем својих пословних модела услед кризе изазване пандемијом ЦОВИД-19 и које су потенцијално заинтересоване за вањске инвестиције.

Одабране компаније учеснице ће добити бесплатну професионалну подршку и тренинг за јачање отпорности на кризу узроковану пандемијом ЦОВИД-19 и даљи развој пословања, те повећање њихове способности привлачења инвестиција.

Око 100 компанија са најбољим учинком током програма биће позвано да се такмичи у „ПоwерУП Финалу“, и представи своје пословање ексклузивно позваној групи инвеститора и пословних лидера. Три најуспјешније компаније ће добити „Награду за предузетничку изврсност Западног Балкана“ за различите категорије, као и ексклузивну, прилагођену пословну савјетодавну подршку од стране локалних и регионалних стручњака из глобалне компаније за пружање професионалних услуга Делоитте.

Компаније треба да испуњавају сљедеће критеријуме: компанија је из једне од 6 земаља Западног Балкана, иновативна је, послује најмање годину дана, запошљава између 3-100 запослених, и нуди производ или услугу која доноси приход на најмање једном тржишту.

Сазнајте више и пријавите се најкасније до поноћи 4. октобра 2020. године, тако што ћете попунити образац за пријаву доступан на:
хттп://www.делоитте.цом/ме/поwеруп.

Не пропустите ову прилику, а уколико имате додатних питања, слободно се обратите на наведени контакт:
Делибашић Биљана
Асистент Извршног директора
бделибасиц@делоиттеце.цом
+382 20 228 324