Manja slova Veća slova RSS
>

Svjetska banka pokrenula besplatni program za jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana

Svjetska banka pokrenula besplatni program za jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana
Datum objave: 30.09.2020 10:51 | Autor: Ministarstvo nauke

Ispis Štampaj stranicu


Svjetska banka je pokrenula besplatni program “PowerUP: Jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana“ za više od 200 kompanija koje finansira Evropska unija u okviru Programa za razvoj i inovacije pravnih lica Zapadnog Balkana (WB EDIF) i implementira Deloitte.

Riječ je o programu koji je namijenjen mikro, malim i srednjim pravnim licima i start-up kompanijama koje su u potrazi za novim načinima povećanja baze klijenata, unapređenjem svojih poslovnih modela usled krize izazvane pandemijom COVID-19 i koje su potencijalno zainteresovane za vanjske investicije.

Odabrane kompanije učesnice će dobiti besplatnu profesionalnu podršku i trening za jačanje otpornosti na krizu uzrokovanu pandemijom COVID-19 i dalji razvoj poslovanja, te povećanje njihove sposobnosti privlačenja investicija.

Oko 100 kompanija sa najboljim učinkom tokom programa biće pozvano da se takmiči u „PowerUP Finalu“, i predstavi svoje poslovanje ekskluzivno pozvanoj grupi investitora i poslovnih lidera. Tri najuspješnije kompanije će dobiti „Nagradu za preduzetničku izvrsnost Zapadnog Balkana“ za različite kategorije, kao i ekskluzivnu, prilagođenu poslovnu savjetodavnu podršku od strane lokalnih i regionalnih stručnjaka iz globalne kompanije za pružanje profesionalnih usluga Deloitte.

Kompanije treba da ispunjavaju sljedeće kriterijume: kompanija je iz jedne od 6 zemalja Zapadnog Balkana, inovativna je, posluje najmanje godinu dana, zapošljava između 3-100 zaposlenih, i nudi proizvod ili uslugu koja donosi prihod na najmanje jednom tržištu.

Saznajte više i prijavite se najkasnije do ponoći 4. oktobra 2020. godine, tako što ćete popuniti obrazac za prijavu dostupan na:
http://www.deloitte.com/me/powerup.

Ne propustite ovu priliku, a ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite na navedeni kontakt:
Delibašić Biljana
Asistent Izvršnog direktora
bdelibasic@deloittece.com
+382 20 228 324