Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Радионица о писању пројеката – РИСЕ: Међународна мобилност истраживача и иноватора

Радионица о писању пројеката – РИСЕ: Међународна мобилност истраживача и иноватора
Датум објаве: 26.02.2019 15:25 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Универзитет Црне Горе у сарадњи са Министарством науке и пројектом „Нет4Мобилтиy+“ организује једнодневну радионицу за писање пројеката из конкурса под ознаком РИСЕ (Ресеарцх анд Инноватион Стафф Еxцханге), из програма Акције Марија Склодовска Кири – Хоризонт 2020.

Радионица ће бити одржана у Зеленој сали, у Ректорату Универзитета Црне Горе, 6. марта 2019. године. Водитељи су искусни тренери и МСЦА националне контакт особе из Мађарске, Турске и Хрватске.
Присутни ће моћи детаљно да се упознају са структуром апликације, њеним дјеловима који се односе на изврност, утицај и имплементацију, како би припремили што квалитетније пројектне пријаве. Агенда догађаја доступна је овдје.

Молимо вас да се региструјете путем Гоогле формулара доступног овдје.
Програм „РИСЕ“ реализује се у оквиру Марија Склодовска Кири Акција, а подразумијева краткорочне, међународне мобилности научно-истраживачког особља, између академских институтиција и организација из привреде. Програм је дио Оквирног програма Европске уније за истраживање и иновације – Хоризонт 2020. Овогодишњи позив отворен је до 2. априла.