Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Објављен 2. Позив за подношење пројектних приједлога у оквиру Интеррег В-Б Јадранско-Јонског Програма (АДРИОН) 2014-2020

Објављен 2. Позив за подношење пројектних приједлога у оквиру Интеррег В-Б Јадранско-Јонског Програма (АДРИОН) 2014-2020
Датум објаве: 29.03.2018 10:02 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


Други Позив за достављање приједлога пројеката у оквиру Јадранско-јонског транснационалног програма (АДРИОН), за Приоритетну област 2 (Одрживи регион), објављен је са стране Министарства европских послова.

Позив је усмјерен на конкретне теме дефинисане у оквиру области одрживе промоције и валоризације природне и културне баштине, те унапређења капацитета у транснационалном рјешавању еколошких рањивости, фрагментације и очувања екосистемских услуга у програмском подручју АДРИОН-а.

Укупан буџет 2. Позива износи 34.3 мил еура, од чега је 5.1 мил еура опредијељен за земље кориснице ИПА.

Крајњи рок за достављање пројектних приједлога је 26. јуни 2018. године (до 15 сати).

Детаљније информације о Позиву могу се наћи на сљедећем линку: хттп://www.адрионинтеррег.еу/индеx.пхп/сецонд-цалл-фор-пропосалс-приоритy-аxис-2-апплицатион-доцументс/.

Интеррег В-Б Јадранско-Јонски програм 2014-2020 реализује се у оквиру програма Европске територијалне сарадње (Еуропеан Территориал Цооператион-ЕТЦ) са циљем доприноса ЕУ паметном, одрживом и инклузивном развоју.