Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter
>

Одржан први састанак Управног одбора за ИПА пројекат „Техничка подршка грант корисницима у имплементацији пројеката"

Одржан први састанак Управног одбора за ИПА пројекат „Техничка подршка грант корисницима у имплементацији пројеката"
Датум објаве: 15.10.2019 13:47 | Аутор: Министарство науке

Испис Штампај страницу


У организацији Министарства науке, Директората за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ) и компаније Интернатионал Цонсултинг Еxпертисе (ИЦЕ), данас је одржан први састанак Управног одбора ИПА пројекта „Техничка подршка грант корисницима у имплементацији пројеката“.

Поред поменутих учесника, састанку су присуствовали и представници Министарства рада и социјалног старања као и Канцеларије за европске интеграције.

На састанку је представљен Иницијални извјештај о активностима реализованим у почетној фази имплементације. Такође, договорени су кораци који ће бити предузети у наредном периоду уз детаљан приказ полугодишњег плана у циљу што успјешније имплементације пројектних циљева.

Пројекат има за циљ повећање капацитета будућих грант корисника у ефикасном спровођењу ИПА пројеката који ће бити финансирани у оквиру позива „Колаборативна грант шема за иновативне пројектне идеје“.

Поменути пројекат се спроводи кроз Инструмент за претприступну подршку (ИПА ИИ), Заједничког програма ЕУ и Црне Горе за запошљавање, образовање и социјалну заштиту.

Уговор је почео са реализацијом од 31. јула 2019. године и трајаће 18 мјесеци.

Укупна вриједност уговора је 116.000,00 ЕУР.

Министарство науке